Procesul de recrutare

In jos

Procesul de recrutare

Mesaj Scris de Alvin_Barrington la data de Lun Ian 05, 2015 7:30 pm


LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PROCESUL DE RECRUTARE
ÎNŢELEGEREA PROCESULUI DE RECRUTARE


  Persoanele a căror aplicaţie este acceptată sunt invitate să continue procesul de recrutare care include mai multe etape: diferite teste şi întrebări sau interviuri care sunt menite să asigure conducerea că aplicanţii sunt în măsura de a-şi exercita atribuţiile la capacitatea maximă.


ETAPA DE RECRUTARE
1) Preliminary Background Application (PBA)

ETAPA DE SOLICITARE
2) Interviul
3) Eseul argumentativ

ETAPA DE STUDENŢIE
4) Academia de poliţie
5) Examenul de la sfârşitul academiei

ETAPA DE ABSOLVIRE
6) Admiterea şi absolvirea


ETAPA DE RECRUTARE

PASUL 1: Preliminary Background Application (PBA)

  Preliminary Background Application este primul pas în procesul de recrutare unde aplicantul îşi va scrie informaţiile personale iar acestea vor fi evaluate, cum ar fi: cazierul, verificări în istoricul participantului şi altele. O aplicaţie poate fi respinsă, caz în care aplicantul va trebui să aştepte până la academia următoare pentru a aplica sau acceptată, caz în care aplicantul va trece la al doilea pas.Pentru a completa primul pas,


 • Asiguraţi-vă că aţi citit şi aţi înţeles topicul despre Preliminary Background Application.
  Creaţi un topic nou în secţiunea Aplicaţii pentru academie, completând cu formularul de la "Preliminary Background Application".
  Postaţi topicul sub titlul "Nume Prenume".
  Aşteptaţi până când aplicaţia vă este acceptată sau respinsă. Dacă aplicaţia va fi în aşteptare, aşteptaţi între 24 şi 72 de ore pentru a vi se răspunde.
ETAPA DE SOLICITARE

PASUL 2: Interviul
Interviul dumneavoastră este împărţit în două: interviul în joc şi interviul pe TeamSpeak 3. Acest interviu vă oferă o şansă să vă remarcaţi în faţa membrilor din Recruitment Unit, reliefând nivelul dumneavoastră de roleplay şi cunoştinţele din joc. Acest pas asigură ofiţerii că întâlniţi cunoştinţele minime necesare de roleplay şi că sunteţi apt să deveniţi ofiţer şi, totodată, că puteţi vorbi limba română corect şi fluent.


PASUL 3: Eseul argumentativ
Eseul argumentativ constă în trimiterea unui membru din Recruitment and Employment Division un eseu argumentativ pe o temă selectată de persoana cu care susţii interviul. Acest eseu trebuie să aibă minim 150 de cuvinte şi maxim 500 de cuvinte. Puteţi trimite eseul până în ziua în care aveţi academia propriu-zisă, dar cu maxim trei ore înainte de academie.


ETAPA DE STUDENŢIE

PASUL 3: Academia de poliţie
Academia de poliţie este un pas foarte mare, după ce aţi trecut de primii paşi. De aici, sunteţi consideraţi studenţi. Academia de poliţie constă în predarea unor lecţii, atât teoretice cât şi practice, proceduri şi legi care asigură studenţii să fie pregătiţi pentru a trece examenul.

PASUL 4: Examenul de la sfârşitul academiei
După ce terminaţi academia de poliţie, va trebui să daţi un examen. Examenul constă într-un test scris, unde va trebui să vă folosiţi atât cunoştinţele generale cât şi cele ce v-au fost predate la academie. Vă vor fi puse o serie de întrebări pentru a evalua abilitatea voastră şi potenţialul ca ofiţer în departamentul de poliţie Los Santos. Aici vor intra întrebări legate de protocolul de bază LSPD dar şi situaţii ipotetice, unde va trebui să vă explicaţi reacţia. După ce aţi terminat examenul, ofiţerii care se ocupă de programul de recrutare îl vor corecta, iar dacă veţi trece, puteţi continua spre pasul 5.ETAPA DE ABSOLVIRE

PASUL 5: Admiterea şi absolvirea
Ultimul pas din procesul de recrutare al departamentului de poliţie din Los Santos. Admiterea este o ceremonie privată, valabilă pentru toţi studenţii care ating o notă de trecere la examen. La ceremonie, veţi depune un jurământ către Chief of Police Alvin Barrington şi către oraşul pe care va urma să îl serviţi, iar după aceea veţi fi integraţi în departament, primind arma, insigna şi uniforma. Totodată, în acest pas vor fi şi unele antrenamente despre cum să folosiţi radio-ul, diferite situaţii, dar toate acestea după ce citiţi manualul Los Santos Police Department.
avatar
Alvin_Barrington
Chief of Police

Mesaje : 160
Data de inscriere : 02/08/2014

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum